Hej bloggen

Linne gina tricot / shorts gamla

Ser tillbaka på mitt liv för ett år sedan. Hade precis fått jobb på JPC casino, hade fastförhållande med min pojkvän som jag bodde ihop med och varit tillsammans med i ett och ett halft år, hund, och såg bara fram emot sommaren. Nu är mitt liv annorlunda, dock är jag så mycket lyckligare (läs nu inte fel, jag saknar Saga mer än något annat och denna dagen, att förlora Laban, gör mej inte lycklig för fem öre). Men min livssituation är där jag vill vara. Har sagt upp mej och fått ett nytt jobb (mer om det senare) som jag stormtrivs på, har lärt känna och funnit helt nya helt underbara vänner, är singel, fri och lycklig. Bor tillsammans med min underbara familj i Ljungskile, letar dock lägenhet nu i stan igen till efter sommaren. Men kommer ändå spendera stoooor tid här (i Ljungskile) då jag har dom jag bryr mej om mest här. Och ser otroligt mycket fram emot sommaren och att faktiskt få spendera denna sommaren att få göra exakt vad jag vill när jag vill. Det är verkligen inget fel på mitt ex, det är inte alls det jag menar med denna texten, han va otroligt snäll och vi hade många bra stunder tillsammans. Men när inte hjärtat är där så är det inte. Det saknades helt enkelt något.

Jag kommer inte skriva något mer om Laban och det som har hänt, det hela är sjukt lessamt att förlora någon som funnits så länge i ens liv, någon som betytt så otroligt mycket för oss. Mer än så behöver ni inte veta. Vi älskar och kommer alltid att älska Laban för den har är och har varit, den av de finaste någonsin. Saknaden är stor.

Som ni märker kommer jag börja blogg mer i text och bilder, jag vill skapa en egen uppfattning om mej själv, hur jag är som person, hur jag tänker, tycker osv. Jag är så trött på att folk går runt och tror och snackar så mycket om folk ni inte ens känner. Om ni har några frågor om vad som helst så ska jag svara ärlig på allt ni vill veta. Skäms inte och har inget att dölja. Alla människor gör misstag, blir sårade, sårar, snackar skit och är dumma i huvudet ibland. Att stå upp för dom misstagen är större än att göra dom. Ingen är perfekt.

Som sagt, har ni några frågor så fråga på i kommentarsfältet eller till min mail (kristinakittelsen@live.se), om inte så har ni inte det. Kommer inte svara på några frågor om Laban eller Saga.Imorgon blir det jobb på Trägårn med Anna som black jack dealer, (slutar helt den 18 juni). Egentligen orkar jag inte jobba imorgon för det med Laban, men det är skönt att lämna huset och tänka på annat en stund. På torsdag blir det ett av mina sista "gå med och lär dej" - jobb på nya jobbet. Och på fredag är jag helt ledig så blir mys med folk i solen (jo det skaaaaa va sol, vare sej vädret vill eller ej), lördag blir det första riktiga passet på nya jobbet nästan hela dagen (ska bli skit kul!) och senare på kvällen jobb på Trägårn igen från tio och frammåt. Ska berätta allt om nya jobbet i Juni, promise :) !

Nu ska jag mysa ner mej i sängen med Jesus (katten) och se på några Revenge avsnitt. Natti natti.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail: (publiceras ej)

Blogg/ hemsida:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0