Work night

Blev ingen fläshig utekväll utan blev in-ringd till jobbet (wäää.. jag som sett framemot att dra ut) så ni hittar mej på Old house (Lysekil) vid blackjack bordet från nio och frammåt. Nu ska jag byta om och ringa kära Anna, vi ses och hörs! Ha en grym helg. Puss !

Looks like sex


Rihanna


Grammy's. 2008


Hej hej hallå !


Obviously..!Outfitskjort/tunika ginatricot . jeans bikbok . skor scorett

Slösa inte tid på idioterJag & Millan idag nergrävda i mammas helt stört underbara säng

Började min morgon med att färga håret och mysa i solen med Sandra, planera om vi blir lediga imorgon (fredag) om vi ska ut eller hur vi ska göra osv. Senare åkte Sandra och efter det kom Millan hit och vi slingade håret, såg på serier, käkade natur godis och snackade skit om allt mellan himmel och jord ;). Haha ne då.

Då håller vi tummarna för ledighet imorgon! Både för mej och kära Sandra. Isf blir det utgång. Var vet vi inte än. Håll tummarna helt enkelt, om någon av oss jobbar kommer jag bli fett besviken! Även om jag har nästa vecka att se framemot x2, så hade det varit kul att dra ut imorgon med :) . Dock lite lugnare än vad det kommer bli nästa vecka. Sitter och kollar videor på Beyoncé på youtube, helt sick är kvinnan. Stört jävla grym !! Sitter och ryser som en idiot till hennes moves och sång! Stört grym brud!

En sak ska alla tjejer och killar med för den delen ha jävligt klart för sej, om den du tycker om inte kan kämpa lite för dej så är han/hon inget att ha. Vem fan vill bli tillsammans med en lat jävel som inte ens kan visa lite glöd och visa att det just dej hon/ han vill ha? Då är han/hon inte värd ett piss. Slösa inte tid på personer som inte vill slösa tid på dej.
Punkt.

Cuz another brother noticed meKvinnan är sick !

Little bad girl


Jag & JoakimJag svinfull med Joakim. Om en vecka så är vi + många andra svinfulla igen för att fira min födelsedag + påsk, fick mitt ID idag (yey) så nu slipper jag fjäska röv för alla vakter och övertala dom att jag faktiskt är över 18 år, haha. Kommer bli en stört grym helg med några av de bästa människorna jorden har att erbjuda. Längtar ! Puss på er, nu somnar jag snart...

" Flyger fram och spränger staden "Har nu färgat bort min utväxt, jag vet jag skulle hålla mej men jag kunde inte. Den va hemsk. Så nu är jag ist gulhårig utan utväxt. Inte heller så nice kanske, men imorgon åker den blonda färgen i och den gulafärgen bort ;). Visar då. Spenderar som sagt resten av veckan hos mamma i Uddevalla i mammas hus medans hon är i Budapest. Nu ska jag mysa ner mej i sängen och somna till någon mysig film, imorgon blir det fik med Sandra på stan i (förhoppningsvis) solen. Puss och godnatt!

Ljungskile
Bling bling


My Lakers brother


RSS 2.0